Proslava Xiaomijevog 9. rođendana u zagrebačkom Arena Centru uz zvijezdu događanja – Redmi 7 donijet će brojne pogodnosti za Xiaomijeve obožavatelje

Mi Fan Festival

U subotu, 6. travnja u sklopu zagrebačkog Arena Centra održati će se jedinstveno događanje kojim će okupiti sve Xiaomi obožavatelje povodom svog 9. rođendana, popularno zvanog Mi Fan Festival.

Tijekom cijelog slavljeničkog tjedna, od 1.4 pa do 6.4.2019., Xiaomi će u Mi Storeu Arena Centra nagrađivati vjernost svojih obožavatelja rođendanskim popustom od 10%, a svi koji se odluče pridružiti proslavi Xiaomijevog 9. rođendana imat će priliku upoznati se sa širokim portfoliom Xiaomijevih pametnih telefona i potrošačke elektronike, dok će glavna zvijezda ovog spektakularnog događanja zasigurno biti najnoviji Redmi 7 pametni telefon koji premijerno stiže iz Xiaomijeve radionice.

Podsjetimo, Xiaomi je osnovan 2010. godine zahvaljujući osobnom uvjerenju osnivača i poduzetnika Lei Juna da tehnologija visoke kvalitete treba biti pristupačna svima, a što je u konačnici postala i poslovna filozofija ovog kineskog vizionara u području mobilne tehnologije i potrošačke elektronike koji je vrata svog prvog Mi Storea otvorio u prosincu 2018. godine u zagrebačkom Arena Centru.

U subotu, 6. travnja s početkom u 10.00 sati pridružite se zajednici Mi Fanova te budite dio proslave 9. rođendana stvarnog lidera na globalnom tržištu pametnih telefona! Zabavite se na vanjskom poligonu ispred Arena Centra  isprobavajući najtraženiji električni skuter na našem tržištu ili se odvažite provozati na atraktivnom Ninebotu, a dodatna iznenađenja s prigodnim popustima i poklonima možete pronaći u sklopu Mi Storea.

 

Proslavite 9. Xiaomi rođendan uz 10% popusta na cijeli asortiman

Od 1-6.4. u slavljeničkom tjednu posjetite Mi Store i osigurajte si nešto iz raznolike ponude mobitela najsuvremenije tehnologije i prepoznatljivog te jedinstvenog dizajna, kao i moderne i praktične uređaje široke potrošačke elektronike na popustu 10%.