Tri stražnje kamere, snimanje fotografija uz pomoć umjetne inteligencije i pametna štednja baterije – samo su neke od vrhunskih karakteristika novog Mi 9 flagshipa u koji ćete se zaljubiti

Xiaomi Mi 9, dugoočekivani kralj fotografija dostupan u Mi Store Arena

Tri stražnje kamere (12 MP + 48 MP + 16 MP) te 1 prednja kamera razlučivosti 20 MP promijenile su dosadašnji način fotografiranja pametnih telefona, jer hvataju i najmanje detalje. Zahvaljujući umjetnoj inteligenciji (AI) snimljene fotografije savršene su u svakom trenutku, bez obzira na vremenske uvjete, a pobrinuli smo se zaštiti stražnje kamere od učestalog korištenja oblogom od nevjerojatno finog safirnog stakla.
Da je Xiaomi zaista mislio na svaki dio ovog revolucionarnog pametnog telefona dokazuju i poboljšanja prilikom korištenja uređaja na otvorenom. Prilikom jakog sunčevog svjetla Sunlight Mode 2.0 automatski će se pobrinuti da se osvijetljenost ekrana prilagodi za 39% u odnosu na standardni način rada, dok će Reading Mode 2.0 temperaturu boja podignuti s 32 na 256 razina. Mi 9 zaštićen je od svakog pada zahvaljujući Gorilla Glass staklom šeste generacije koji prekriva ekran impresivne 1.080 FHD + razlučivosti i kontrasta 60 000:1.
Osim toga, baterija od 3.300 mAh će uz ultra brzi punjač od 20W biti spremna za samo sat vremena, dok će značajka Dark Mode osigurati pametnu štednju. Naime, potrošnja baterije uz Dark Mode pada za značajnih 83% kada se koristi 100% osvjetljenje te za 50% kada se koristi 50% osvjetljenja.
Mi 9 dolazi u varijantama od 6 GB RAMA te 64 ili 128 GB interne memorije. Za sve Xiaomi mobilne uređaje kupljene u Mi Storeu, uz vrhunski proizvod, osigurava se i visokokvalitetan servis, garancija te softver na matičnom jeziku zemlje u kojoj je uređaj kupljen, što omogućuje maksimalnu pristupačnost i lakoću korištenja Xiaomijevih uređaja.