Samo nekoliko tjedana nakon otvorenja prvog Mi Storea u Londonu, četvrti proizvođač mobitela i potrošačke elektronike u svijetu stiže u Zagreb

Xiaomi otvara vrata svog prvog Mi Storea u Hrvatskoj

Hrvatsko tržište pametnih telefona i Ecosystem proizvoda bit će bogatije za proizvode globalno prepoznatog lidera

Samo nekoliko tjedana nakon otvorenja prvog Mi Storea u Londonu, četvrti vodeći proizvođač mobitela i potrošačke elektronike, Xiaomi otvorit će vrata svog prvog Mi Storea u Hrvatskoj. Tako će u prvoj polovici prosinca hrvatsko tržište postati bogatije za široku ponudu ovog sve zamijećenijeg svjetskog lidera. Smješten u sklopu zagrebačkog Arena shopping centra, Mi Store ponudit će veliki broj najnovijih pametnih telefona koji osvajaju globalna tržišta i kupce svojom kvalitetom i pristupačnom cijenom te široku paletu Ecosystem proizvoda. Tako će se uz najnovije modele Mi 8 Pro, Mi 8 Lite i Redmi Note 6 Pro, u ponudi naći i klasične slušalice za pametne telefone, mobilni USB punjači i auto punjači, robot usisavači, električne četkice za zube, ali brojni drugi smart uređaji kojima Xiaomi zaista čini modernu i užurbanu svakodnevicu lakšom.

Za otvorenje drugog Mi Storea u ovom dijelu Europe te prvog u Hrvatskoj zaslužna je tvrtka Bijelić Co, ovlašteni distributer Xiaomi proizvoda za Hrvatsku, Austriju, Srbiju, Sloveniju i Crnu Goru. Nakon što je u svibnju ove godine otvorila prvi Mi Store u Austriji, tvrtka Bijelić Co, u želji jačanja prisutnosti te dodatnog osiguravanja lakše i šire dostupnosti Xiaomi uređaja krajnjim korisnicima, potaknuta pozitivnim iskustvima s otvorenja u Austriji, donijela je ovu važnu odluku kojim će hrvatsko tržište pametnih telefona biti bogatije za dosada nedostupne proizvode ovog kineskog lidera.

Ispravnost ove odluke, dodatno potvrđuju i ovogodišnji poslovni rezultati sukladno kojima je Xiaomi, već u trećem kvartalu ove godine ostvario svoj godišnji cilj isporuke od 100 milijuna uređaja i to upravo zahvaljujući u najvećoj mjeri seriji Mi 8 uređaja koji će biti dostupni i u sklopu hrvatskog Mi Storea. Pored navedenog, globalna ekspanzija poslovanja vidljiva je i kroz rezultate za treći kvartal 2018. godine koji pokazuju da ovaj kineski vizionar čvrsto drži četvrtu poziciju s porastom isporuke pametnih telefona od 21,2% te rastom tržišnog udjela od 2,2%.

Poznat po nenadmašivim akcijama prilikom otvaranja službenih trgovina, Xiaomi će zasigurno svojim jedinstvenim ponudama i pristupačnim cijenama osvojiti sve kupce koji dođu na otvorenje prvog hrvatskog Mi Storea u zagrebačkom Arena centru. Otvarajući svoja vrata u prvoj polovici prosinca, Mi Store će zasigurno svojim širokim asortimanom mobitela i potrošačke elektronike, koji nude najbolji omjer cijene i kvalitete, zasigurno pomoći svima onima koji su u  potrazi za idealnim božićnim poklonom.

Odbrojavanje do najspektakularnijeg otvorenja je počelo, a sve detalje pratite na službenoj Facebook stranici https://www.facebook.com/XiaomiHrvatska1/ te web stranici: https://xiaomi.bijelic-co.hr/hr/xiaomi

 

 

Ukratko o Xiaomiju:

Osnovan 2010. godine te vođen osobnim uvjerenjem osnivača i poduzetnika Lei Juna da tehnologija visoke kvalitete treba biti pristupačna svima, a što je u konačnici postalo i poslovna filozofija ovog kineskog vizionara u području mobilne tehnologije, Xiaomi je prepoznatljiv po jedinstvenom logu MI koji predstavlja skraćenicu termina Mobile Internet. Xiaomi kreira i proizvodi izniman hardver, softver te internet usluge konstantno uvažavajući povratne informacije svojih Mi fanova. U svom proizvodnom programu trenutno u ponudi ima široku lepezu pametnih telefona (Mi 8, Mi 8 Pro, Pocophone F1) uz ostale proizvode potrošačke elektronike (Mi TV, Mi narukvice i ostalu dodatnu opremu).