Xiaomi dječje igračake u Mi Store Arena na - 25% sve do Uskrsa!

Xiaomijeve igračke namijenjene su različitim dječjim uzrastima, a svima im je zajednički „uradi sam“ koncept koji aktivira dječju maštu kako bi sastavili jedinstvene strojeve. Za razvijanje dječje kreativnosti Xiaomi je pripremio moderni električni dizajn vlaka koji se može složiti u 4 kombinacije. Izrađen od kvalitetnog drva i siguran za okoliš ova interaktivna igračka namijenjena je djeci od 3 godine starosti naviše.

 

Za djecu stariju od 6 godina Xiaomi je pripremio Mi Mini Robot Builder koji se sastoji od 300+ blokova, magnetskog sučelja te nudi tri stila slaganja koja su nalik malim slatkim kućnim ljubimcima.


Za uzrast od 10 godina nadalje Xiaomi je zaista napravio revoluciju u pogledu dječjih igračaka. Naime, Mi Robot Builder i Mi Robot Builder Rover prvi su uređaji na svijetu koji izravno koriste senzor pametnog telefona, a zbog velikog broja kocki potrebnih za slaganje konačnog oblika bit će pravi izazov za sve mališane. Mi Robot Builder sastoji se od 976 kockica izrađenih od sigurnih materijala te dolazi u 3 različita modela – robot, dinosaur i letjelica, dok je Mi Robot Builder Rover sačinjen od impresivnih 1086 kockica, a na raspolaganju su sljedeći modeli – rover, rovokopač i tenk. Obje igračke opremljene su snažnim motorima i ugrađenim fotoelektričnim koderom za precizno mjerenje njihove brzine i smjera.

Uz robote, tu je i Xiaomijev Mi Truck Builder od ukupno 500 kockica čiji pametni sustav kontrole smjera imitira sustav punjenja i istovara.

 

 

Robot Builder